READING HUIS

Een Huisactivatie kan veel zichtbaar maken. Blokkades in om en onder het huis weergeven.

Heb jij een praktijk aan huis? Dan is het goed om te gaan kijken hoe deze energie stroomt en wordt de negatieve energie goed afgevoerd. Dat is in elk huis belangrijk, maar doordat er veel mensen je huis bezoeken en zij komen met hun problemen bij je, dan mag de afvoer of oplossing van negatieve energie veel aandacht krijgen. In dat geval heb je een extra grote afvoer nodig. Ik kan je daarbij helpen, ook om je te laten zien wat er nu aan de hand is en wat er aan gedaan kan worden. Meestal kan ik dit direct herstellen. We starten met een reading, het aflezen van de energie. Dat geeft veel informatie en inzicht over het huis, de plek en over de bewoners.

Voor we beginnen kan ik ook een plattegrond of foto vragen, zodat ik ook in het verleden kan kijken en voorbereidingen kan doen.

REINIGING

Het energetisch reinigen van het huis en bepaalde onderdelen zoals de kamers, zijn een vast onderdeel. Daar ben ik even mee bezig, op die manier wordt er al veel hersteld. 

ZUIVERING

Dit gaat via salie of andere kruiden en kristallen. Een kleine ceremonie kan nodig zijn.  Vaak gaan energetisch reinigen en zuiveren samen. Het hangt af van wat er nodig is en hoeveel tijd dit gaat kosten. De reading geeft zit vaak al aan.

VITALISEREN

Het vitaliseren komt na de reiniging, dan wordt er een frisse energie binnen gebracht om alles weer te balanceren. Energetisch versterken op plaatsen waar de energie zwak is, en de vitalisatie kracht neer te zetten. 

ACTIVEREN

Het activeren is het allerlaatste deel wat ik neerzet en dit betekend dat er een groot Licht en een grote Lichtzuil het huis activeert. Vooral nodig als er iemand ziek is of was. Als je een eigen praktijk aan huis hebt, het is een soort energetische injectie van gezonde energie. je huis krijgt een verhoging van Licht. de trilling wordt verhoogd. je voelt dit direct. 

Het geeft vreugde en rust in huis.

BEWONERS

Ook zal er in de reading informatie gegeven worden over de bewoners en ook zal ik advies geven. de bewoners zijn immers de levensbron die het huis aanvullen, ben je altijd gestressed of depressief, dan kan de energie van het huis dit over gaan nemen. Dit zijn giftige pijlen. 

Normaal gesproken hersteld de balans na ziekte of een ruzie vanzelf. Daar kan je zelf ook een hoop aan doen. Door je huis goed schoon te houden, een frisse schoonmaakbeurt doet wonderen. Lekkere geuren geven weer harmonie aan het huis en je omgeving.  Je gevoel wordt beter als je in een schoon huisje leeft. Bloemen neerzetten en de ramen lekker openzetten. frisse lucht en zonlicht zijn heel belangrijk om alles weer om te zetten. 

Lukt dit alles niet en is er meer voor nodig, dan kan ik helpen. Door een grotere aanpak en een diepgaand onderzoek. Als je huis ziek is, roep dan maar de dokter.  De kosten hangen af van wat er nodig is.