Onze grondwet moet beschermt worden: Onze democratie staat op de tocht!

Wij moeten nu als Nederlandse bevolking tegen deze noodwet en de corona maatregelingen op gaan staan Hier een video over de uitspraak van de rechtszaak op 25 juni 2020. Zij zijn tegen de corona maatregelingen die maar voortduren, Rutte met het: "het nieuwe normaal".

Tevens zijn zij tegen het schenden van onze grondwet zie video hieronder met o.a. Willem Engel en Jeroen Pols.


TIJDELIJKE NOODWET KOMT ER TOCH?

Het kabinet wilde een tijdelijke noodwet versneld invoeren in verband met de wereldgezondheid en het corona-virus. En wel per 1 juli 2020. Wat houdt de noodwet in? De eerste stap was een tijdelijke noodwet waarbij onze democratie op het spel staat. Gelukkig is deze, door tegenstand, niet ingegaan per 1 juli 2020. Inmiddels wordt er een "versoepelde" tijdelijke noodwet overlegt. Hoe meer tijd we rekken, hoe beter. Want dan kunnen vele wakker geschud worden. Niemand heeft het echt door. Wat staat er op het spel? Er wordt niet veel uitgelegd in de media. Dat mag nu gaan gebeuren! Het huidige kabinet wil de rechtsstaat afschaffen.


Gelukkig zijn er die opstaan en protest aantekenen. Zij stemmen tegen deze "tijdelijke" noodwet en tegen de maatregelingen van 1,5 meter, het z.g. nieuwe normaal. Tijdelijkheid kan verlengd worden en dat willen we ook niet. Het kabinet krijgt teveel macht. Wij willen niet dat de overheid onze huizen zomaar binnenvalt. Wij willen niet zomaar opgepakt worden, zonder goed rechtssysteem, wij hebben recht op inspraak, zoals dit in de grondwet bepaald wordt. Onze privacy mag niet op het spel worden gezet. Dan wordt Nederland een dictatuur.

VIDEO:

Vandaag 25 juni 2020 werd het kortgeding van Virus-Waanzin gevoerd tegen de overheid. De ontknoping kwam aan het slot van de zitting. Advocaat Jeroen Pols miste vertrouwen in de rechter en wraakte haar. Opmerkelijke en zeer gefundeerde actie na een gloedvol pleidooi van VirusWaanzin.


Willem Engel kwam heel even bij RTL 4, Beau. Plots werd hun protestactie verboden op 20 juni 2020, een dag van te voren. Ondanks het kortgeding mocht dit niet doorgaan. Hoe vrij zijn we nog? Toch kwamen op 21 juni 2020 vele vreedzaam bij elkaar op het Malieveld in Den Haag, maar alles werd plots door hooligans verstoort met geweld en de aanwezige ME moest ingrijpen. Lees dit artikel wat wel vermeld werd en de vreedzame actie drongen zij naar de achtergrond. https://www.ad.nl/binnenland/hooligans-waarschuwen-overheid-voor-vervolgacties-tegen-coronabeleid-het-eindigt-hier-niet~a3173bfb2/Artikel AD:

Ombudsman en gemeenten kritisch op noodwet corona

Een nieuwe spoedwet met maatregelen om het coronavirus te lijf te gaan, doet volgens de Nationale ombudsman inbreuk op de grondrechten van Nederlanders. ,,De gevolgen van deze wet zijn voor burgers, volwassen of kind, verstrekkend”, zegt ombudsman Reinier van Zutphen. 


Artikel Parool:

https://www.parool.nl/nederland/de-jonge-misverstand-dat-noodwet-ons-meer-macht-geeft~ba3bdd7c/
Arthura Hector


231 keer bekeken
 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda
  • YouTube